Blogs en antwoorden

Hier vind je uitgebreidere antwoorden op vragen die we hebben gesteld. Ook vertellen we je hier andere weetjes om zoveel mogelijk kennis met je te delen.

Blog 8: Antwoorden 31 tot en met 35. In deze blog vind je de antwoorden op de vragen 26 tot en met 30 die op onze Facebookpagina staan. Wie is Alecia Beth Moore? Wat is de hoofdstad van Noord-Macedonië? En aan welke landen grenst Noorwegen?

Blog 7: Antwoorden 26 tot en met 30. In deze blog vind je de antwoorden op de vragen 26 tot en met 30 die op onze Facebookpagina staan. Wat is het oudste Nationaal Park van de Verenigde Staten? Wat was het dorp Schokland vroeger? En aan hoeveel landen grenst Oostenrijk?

Blog 6: Antwoorden 21 tot en met 25. In deze blog lees je wie de enige Nederlandse Paus in de geschiedenis was. Je leest onder andere ook welk sterrenbeeld er op de vlag van Australië staat of wat de hoofdstad van Kazachstan is.

Blog 5: Antwoorden 17 tot en met 20. In deze blog vind je de antwoorden op de vragen 17 tot en met 20 die op onze Facebookpagina staan.

Blog 4: Antwoorden 13 tot en met 16. In deze blog vind je de antwoorden op de vragen 13 tot en met 16 die op onze Facebookpagina staan.

Blog 3: Antwoorden 9 tot en met 12.In deze blog vind je de antwoorden op de vragen 9 tot en met 12 die op onze Facebookpagina staan.

Blog 2: Antwoorden 6 tot en met 8. In deze blog vind je de antwoorden op de vragen 6 tot en met 8 die op onze Facebookpagina staan.

Blog 1: Antwoorden Facebookpagina Pubquiz Online. In deze blog vind je de antwoorden op de eerste vijf vragen die op onze Facebookpagina staan.